• ROMANIA, Bucuresti, Sector 3 Bd Theodor Pallady 287(Platforma IOR2)

Conform prevederilor legislatiei Europene si din dorinta de a oferi clientilor nostri o emblema a calitatii serviciilor noastre am luat decizia de a obtine certificari pentru activitatile prestate.

Societatea noastra este certificata ISO 9001 si ISO 14001

4_mare
certificare_cees_tech
1_mare
 • Analiză şi consultanţă pentru alegerea tratamentului de suprafaţă

  Analiza condiţiilor de exploatare (mediul de contact, solicitare mecanică) pentru alegerea tratamentului de suprafaţă adecvat (materiale, tehnologie de execuţie). Consultanţă pentru stabilirea tratamentului de suprafaţă corespunzator scopului urmărit (protecţie, recondiţionare).

 • Alegerea tratamentului de suprafaţă

  Tratamentul de suprafaţă este ales funcţie de rezultatul analizei, solicitarea clientului şi severitatea condiţiilor de exploatare (coroziune, eroziune, influenţă termică, degradare biologică).

 • Execuţia sau asistenţa tehnică

  Execuţia sau asistenţa tehnică acordată clientului în cazul aplicării proprii este realizată în acord cu documentaţia tehnică întocmită pentru tratamentul de suprafaţă ales.

 • Controlul calităţii

  Controlul calităţii în etapa de execuţie este făcut pentru fiecare operaţie cu scopul de a certifica aplicarea. Rigurozitatea controlului calităţii este absolut necesară pentru a se oferi satisfacţia maximă în utilizare.